Vers vlees

Cote a l'os

De kolen moeten op temperatuur zijn voordat je de côte à l'os op de bbq zet.

Het vlees moet aan beide kanten worden aangebraden.

Bak zachtjes aan de zijkant van het rooster gedurende ongeveer 12-15 minuten.

Haal het vlees van de grill en laat het 15 minuten rusten.

Snijd het vlees daarna in dunne reepjes.

Voor extra smaak en sappigheid kun je de côte à l'os marineren. Marinade zal bestaan ​​uit olie en
verse of gedroogde kruiden (knoflook, tijm, rozemarijn en peperkorrels). Leg de côte à l'os een dag van tevoren in de marinade, in de koelkast.

Tips:

Voeg na het bakken zout toe zodat het vlees niet uitdroogt.

Combineer het met gegrilde groenten.

Côte a l’os met been vanaf 350gr

Je kan in de web

30,85 /kg

Besteld Gewicht: 50 g

T-Bone Cote a Los met filet pure 1 kgr

T Bone Cote a los

35,25 /kg

Besteld Gewicht: 1000 g