De kolen moeten op temperatuur zijn voordat je de côte à l'os op de bbq zet.
Het vlees moet aan beide kanten worden aangebraden.
Bak zachtjes aan de zijkant van het rooster gedurende ongeveer 12-15 minuten.
Haal het vlees van de grill en laat het 15 minuten rusten.
Snijd het vlees daarna in dunne reepjes.
Voor extra smaak en sappigheid kun je de côte à l'os marineren. Marinade zal bestaan uit olie en
verse of gedroogde kruiden (knoflook, tijm, rozemarijn en peperkorrels). Leg de côte à l'os een dag van tevoren in de marinade, in de koelkast.
Tips:
Voeg na het bakken zout toe zodat het vlees niet uitdroogt.
Combineer het met gegrilde groenten.
$unitWeightText1736 = jQuery('#weight-1736').text(); $unitWeight1736 = parseInt($unitWeightText1736);
jQuery(".post-1736 .plus" ).on( "click", function() { $orderedQty1736 = parseInt(jQuery(".post-1736 .addcart input[name='quantity']").val()) + 1; $output1736 = $orderedQty1736 * $unitWeight1736; jQuery('#orderedWeight-1736').html($output1736); });
jQuery(".post-1736 .minus" ).on( "click", function() { $orderedQty1736 = parseInt(jQuery(".post-1736 .addcart input[name='quantity']").val()) - 1; $output1736 = $orderedQty1736 * $unitWeight1736; if ($orderedQty1736 > 0){ jQuery('#orderedWeight-1736').html($output1736); } });