Vers vlees

BBQ Rumsteak

Een rumsteak extra mals maken is een kunst, maar met de juiste voorbereiding en bereidingswijze kan het zeker lukken. Voordat je begint met koken, is het belangrijk om de juiste stukken vlees te kiezen. Kies voor een stuk vlees met een goede marmering, zoals een ribeye of een entrecote. Dit zorgt ervoor dat het vlees tijdens het koken mals blijft.

Voordat je begint met koken, is het ook belangrijk om het vlees op kamertemperatuur te laten komen. Haal het vlees een uur voordat je gaat koken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dit zorgt ervoor dat het vlees gelijkmatiger gaart tijdens het koken.

Zodra je klaar bent om te koken, is het belangrijk om een hete pan te gebruiken. Verhit de pan en voeg wat olie of boter toe voordat je het vlees toevoegt. Zorg ervoor dat je het vlees op hoog vuur bakt, zodat het een mooie, goudbruine korst krijgt.

Zodra het vlees aan beide kanten is gebakken, verlaag je het vuur en laat je het vlees nog een paar minuten rusten voordat je het serveert. Dit zorgt ervoor dat het vlees mals blijft en dat de sappen zich kunnen verdelen.

Als je het vlees wilt afmaken met een saus, is het belangrijk om dit pas te doen nadat het vlees uit de pan is gehaald. Voeg wat room, wijn of jus toe aan de pan en roer alles goed door, zodat de saus licht kan indikken. Giet de saus vervolgens over het vlees voordat je het serveert.

Met deze stappen kun je een heerlijk mals rumsteak bereiden. Vergeet niet om het vlees op kamertemperatuur te laten komen, gebruik een hete pan en laat het vlees rusten voordat je het serveert. Als je deze stappen volgt, zul je zeker een mals en smaakvol rumsteak bereiden.

Rum Steak Extra Mals

         

22,20 /kg

Besteld Gewicht: 225 g

Extra Mals Runds Stoofvlees

vanaf 2.5 kg voordeel prijs

13,2015,99 /kg

Besteld Gewicht: 100 g